Книга Дмитра Муравського “Через війну. Погляд волонтера” – це фотолітопис подій, що розпочалися на Майдані й продовжувалися в зоні АТО у період з 2013 по 2017 рік. Масштабний фотопроєкт, що втілився з часом у книгу з історіями реальних людей, є результатом трирічної роботи автора в команді соціального волонтерського проєкту “Коли закінчиться війна…” 

 

Географія фоторобіт та зібраних історій покриває всю зону АТО, включаючи найгарячіші точки та найзапекліші сутички, в сумнозвісних містечках та маловідомих селах. 

“Мої фото – це особиста реакція на побачене, на повсякденний героїзм хлопців на передовій, відданість волонтерів у Києві, вірність членів родини біля телефонів, – пише Дмитро Муравський у вступі до книги, – Напевне, тому сюжети більшості моїх світлин сповнені позитиву, який має консолідувати суспільство перед лицем потужного ворога.” 

У фотографіях автор закарбував моменти життя добровольців та волонтерів на передовій, побут людей, що опинилися в зоні воєнних подій, сліди, що лишає по собі війна… та попри весь жах реальності, фотографу й справді вдалося зробити знімки, що дарують віру в людей та майбутнє. 

 

 

Крім оригінальної книги на українській мові, можна придбати англомовне видання.

Придбати книгу можна за посиланням. (https://book-ye.com.ua/catalog/suchasna-istoriya-ukrayiny/cherez-vijnu/)

Також нагадуємо, що наразі триває експозиція фоторобіт з серії “Янголи Чорного моря” в Державному музеї авіації ім. О.К. Антонова. На виставці представлені фотографії бойових літаків Військово-повітряних сил України, які були зняті у вересні 2020 року під час масштабних навчань ЗС України над акваторією Чорного моря в районі Очакова. 

Придбати оригінальні знімки у цифровому форматі та підтримати тим самим Музей авіації можна за посиланням (https://muravsky-photo.com/product-category/ianholy-chornoho-moria/) в інтернет-магазині. Роздруковані 100% коштів від продажу фото будуть спрямовані на розвиток музею. 

Розкажіть нам про свої думкиНаписати повідомлення

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Повернутися до Нагору
Закрити Збільшення
Context Menu is disabled by theme settings.